ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του ιστολόγιου ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://syrizacorfu.blogspot.gr

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Παρουσίαση-συζήτηση Κυβερνητικού Προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κλιμάκια των υποψηφίων Βουλευτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κέρκυρας, στις περιοδείες στην πόλη και στην ύπαιθρο, εισπράττουν με σαφήνεια την απόφαση για την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, την απόφαση για ολοκλήρωση της νίκης στις εκλογές της 17ης Ιούνη, ώστε να γίνουν τα μνημόνια παρελθόν, ν' ανοίξει ο δρόμος στην ελπίδα, με πρωταγωνιστές τον λαό και τους εργαζόμενους.
Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε τις καθημερινές περιοδείες και επισκέψεις, την επαφή και συζήτηση με τους πολίτες της Κέρκυρας. Βλέπουμε ότι ο λαός της Κέρκυρας δεν πτοείται από εκφοβισμούς, εκβιασμούς και ψεύτικα διλήμματα. Συζητά πάνω στα πραγματικά προβλήματα, τις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινωνίας.
Συνεχίζουμε ακούραστα, μέχρι την Κυριακή το βράδυ της 17ης Ιούνη, τη νικηφόρα διαδρομή που ξεκινήσαμε. Στο επόμενο διήμερο είναι προγραμματισμένες περιοδείες: Την Τετάρτη σε Δασιά, Άνω Κορακιάνα, Κάτω Κορακιάνα, Σιδάρι, Περουλάδες, Αυλιώτες. Την Πέμπτη σε Επισκοπιανά, Στρογγυλή, Καββαδάδες, Αφιώνα, Αρίλλα.
Την Παρασκευή 8/6 ώρα 19:30 ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κέρκυρας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, όπου θα γίνει παρουσίαση και συζήτηση του Κυβερνητικού Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Γιάννη Τόλιο, οικονομολόγο, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Κέρκυρα, 6/6/2012
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου