ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του ιστολόγιου ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://syrizacorfu.blogspot.gr

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Με την Αριστερά μπροστά, αλλάζουμε σελίδα.

Με την Αριστερά μπροστά, αλλάζουμε σελίδα. Η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και η ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας, είναι ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων.
Οι συνέταιροι του μνημονίου αποτελούν μειοψηφία στην κοινωνία. Με αμφισβητούμενη την από κοινού αυτοδυναμία τους, Βενιζέλος και Σαμαράς σφιχταγκαλιάζονται με τη διαπλοκή για να διασωθούν. Φόβος τους, η ενίσχυση της Αριστεράς. Εκβιάζουν, τρομοκρατούν, συκοφαντούν, όμως αυτά δεν περνούν πια στην κοινωνία. Ο φόβος έχει μετατραπεί σε θυμό.
Η κοινή πολιτική και προγραμματική τους πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι η εξειδίκευση του 1ου και του2ου μνημονίου, που έχει καταστρέψει την κοινωνία και τη χώρα. Αντίθετα, η δική μας πολιτική προτεραιότητα είναι ο απεγκλωβισμός της χώρας από το μνημόνιο. Είναι η ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών και όχι των τοκογλυφικών αξιώσεων. Είναι ένας δρόμος αξιοπρέπειας, δημοκρατίας, αλληλεγγύης, ανάπτυξης, με επίκεντρο την απασχόληση.
Η Ελλάδα της εργασίας, της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας, γυρίζει σελίδα. Το βλέπουμε στις περιοδείες του συνδυασμού μας σε όλη την Κέρκυρα. Το βλέπουμε στον κόσμο που μας πλησιάζει, εκφράζει την απόφασή του να γυρίσει την πλάτη στο δικομματισμό, επικροτεί τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα νέο συνασπισμό εξουσίας με επίκεντρο τις δυνάμεις της Αριστεράς. Η πρόσκληση για τη συσπείρωση της Αριστεράς είναι κοινωνική ανάγκη.
Προχωράμε με αισιοδοξία, την τελευταία αυτή βδομάδα. Διεκδικούμε ψήφο δέσμευσης και συμμετοχής για την Αριστερά και την κοινωνία.
Καλούμε τους πολίτες, με τη συμμετοχή τους στις Πρωτομαγιάτικες απεργίες και συγκεντρώσεις, να στείλουν δυναμικό μήνυμα ανατροπής στους δρόμους και στις κάλπες. Να συμμετέχουν την Τρίτη 1η Μάη, στην Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.
Τους καλούμε την Τετάρτη 2 Μάη, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, στο Δημοτικό Θέατρο, με τους υποψήφιους και υποψήφιες του ψηφοδελτίου μας στην Κέρκυρα, και με την υποψήφια Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Σπανού.
Κέρκυρα, 30/4/2012
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου