ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του ιστολόγιου ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://syrizacorfu.blogspot.gr

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κυβέρνηση της Αριστεράς, για την οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας.

Αποφασίζουν χωρίς εμάς, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε χωρίς αυτούς. Να γυρίσουμε σελίδα. Να γυρίσουμε τη πλάτη στο Μνημόνιο. Στα κόμματά του. Στις γερασμένες δυνάμεις του χθες.
Όλοι οι δυνάμεις του πλούτου, της διαπλοκής, της τραπεζοκρατίας ανησυχούν και έχουν έναν εφιάλτη: Τη κυβέρνηση της Αριστεράς.Φοβούνται τη λαϊκή ετυμηγορία.
Και έχουναπόλυτο δίκιο να μας φοβούνται. Γιατί από Δευτέρα θα έχουμε ισχυρή λαϊκή εντολή σε μια κυβέρνηση της αριστεράς που θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση, θα ακυρώσει το μνημόνιο της χρεοκοπίας και θα ανατρέψει τη πορεία του λαού μας προς τη δυστυχία.
Γιατί εμείς έχουμε πρόγραμμα και όραμα για την οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας.
  • Έχουμε όραμα τη δίκαιη διανομή του πλούτου και των αγαθών.
  • Έχουμε όραμα την παραγωγική ανασυγκρότηση, ώστε οι παραγωγοί του πλούτου, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι αγρότες να έχουν σημαντικό μέρισμα από τον πλούτο που παράγουν. Να μην καρπώνονται τον πλούτο τους οι μεσάζοντες, οι τράπεζες και τα καρτέλ.
  • Έχουμε όραμα να στήσουμε μια ασπίδα προστασίας απέναντι στην κρίση, για κάθε αδύναμο και ανήμπορο συμπολίτη μας. Να έχουν όλοι το δικαίωμα σε ένα ελάχιστο εγγυημένο αξιοπρεπές εισόδημα. Να έχουν όλοι πρόσβαση σε αξιοπρεπή περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία. Να έχουν όλοι οι απόμαχοι της ζωής αξιοπρεπή σύνταξη και στοιχειώδη φροντίδα κοινωνικής προστασίας. Να μη πηγαίνει κανένα παιδί πεινασμένο στο σχολείο.
  • Έχουμε όραμα μια κοινωνία που θα επενδύει στο πιο δυναμικό της κομμάτι στους νέους επιστήμονες, στους νέους ερευνητές,δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σπουδάσουν, να εργαστούν, να ονειρευτούν, να δημιουργήσουν στην πατρίδα μας και όχι να φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό.
  • Έχουμε όραμα μια κοινωνία της αλληλεγγύης, όπου δεν θα κυριαρχεί το μίσος για το διαφορετικό αλλά η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη.
  • Έχουμε όραμα να ζήσουμε σε μια πατρίδα που δεν ξεπουλιέται σε ξένα και ντόπια συμφέροντα, δεν θα ξεπουλά το δημόσιο και φυσικό πλούτο της για να ξεπληρώσει χρέη που ποτέ ο λαός μας δεν καρπώθηκε.
Έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα συγκροτημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο για την έξοδο από τη κρίση. Δεν λέμε "μακριά από εμάς η ευθύνη". Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε μια νέα Ελλάδα. Χωρίς τα δεσμά της δανειακής σύμβασης της υποτέλειας και του Μνημονίου της καταστροφής
Ζητάμε ψήφο θετική, ψήφο ελπίδας, αξιοπρέπειας, ανατροπής και προοπτικής.
Ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Στη δύναμη που μπορεί να ενώσει τις αντιμνημονιακές, αντινεοφιλελεύθερες, προοδευτικές δυνάμεις.
Για ένα νέο συνασπισμό εξουσίας της Αριστεράς. Για κυβέρνηση της Αριστεράς. Για ανατροπή στην Ελλάδα, μήνυμα στην Ευρώπη.
Κέρκυρα, 4/5/2012
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου