ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του ιστολόγιου ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://syrizacorfu.blogspot.gr

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κέρκυρας: Με δυναμισμό και αισιοδοξία, για μια νέα μεγάλη εκλογική και λαϊκή νίκη.

Κατατέθηκε την Δευτέρα 28/5 το ψηφοδέλτιό μας για τις εκλογές της 17ης Ιούνη.
Αποτελείται από τους 5 συντρόφους και συντρόφισσες που έδωσαν με επιτυχία την εκλογική μάχη της 6ης Μάη. Που συνέβαλαν τα μέγιστα σε μια μεγάλη εκλογική επιτυχία. Που έφεραν το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη θέση της 1ης πολιτικής δύναμης στην Κέρκυρα.
Είναι οι : Στέφανος Σαμοΐλης, Μαίρη Μιχαλάκη, Γιώργος Ραιδεστινός, Βερόνικα Βάλβη και Σάκης Τσούκας.
Προχωράμε με δυναμισμό και αισιοδοξία, ώστε η νίκη του Μάη να ολοκληρωθεί. Να γίνει πράξη η προοπτική αριστερής διακυβέρνησης στη χώρα.
Συνεχίζουμε, μέχρι τη νίκη. Στηριγμένοι στη λαϊκή εμπιστοσύνη, στη λαϊκή βούληση.
Τα μηνύματα που παίρνουμε από τις περιοδείες μας είναι ότι οι Κερκυραίοι και Κερκυραίες δείχνουν αποφασισμένοι να διατηρήσουν και να διευρύνουν πολύ περισσότερο την εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Δεν πτοούνται από την τρομοκρατία των τροϊκανών, της Λαγκάρντ, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, των βαρόνων των ΜΜΕ. Δεν πτοούνται από τη μαύρη προπαγάνδα του μαύρου μετώπου που συνασπίζεται για τη διατήρηση της εξουσίας του.
Η επομένη των εκλογών θα είναι για τη χώρα μας μια άλλη μέρα.
Η δέσμευσή μας είναι να σταματήσει άμεσα η κατεδάφιση μισθών, συντάξεων, εργασιακών δικαιωμάτων, κοινωνικών δικαιωμάτων. Ν' ακυρωθούν τα νέα μέτρα που έχουν ήδη υπογραφεί και συμφωνηθεί με τους τροϊκανούς. Να μπει φρένο στον κατήφορο. Ν' αρχίσει το ξήλωμα των αντεργατικών μέτρων που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε κοινωνική έρημο. Και να ξεκινήσει μια τιτάνια, μεγάλη, δύσκολη προσπάθεια αναστήλωσης των ερειπίων, ανάπτυξης, εξόδου από την κρίση.
Δεν θα είναι εύκολο. Προϋπόθεση είναι η λαϊκή στήριξη, η λαϊκή κινητοποίηση, η λαϊκή συμπαράταξη. Προϋπόθεση είναι να έχουμε τη Δευτέρα των εκλογών κυβέρνηση της Αριστεράς, με ευρεία λαϊκή στήριξη.
Σ' αυτή την προσπάθεια είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε βέβαιοι, ότι θα συμβάλουν οι Κερκυραίοι και οι Κερκυραίες, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, δίνοντας τη μάχη για μια μεγάλη εκλογική και λαϊκή νίκη.
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου