ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του ιστολόγιου ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://syrizacorfu.blogspot.gr

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έδωσε εντολή για μια νέα πορεία του τόπου μας. Χωρίς μνημόνια βάρβαρων μέτρων, με αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.
Ο ελληνικός λαός επιβεβαίωσε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή στην Ελλάδα, για μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία, για κυβέρνηση των αριστερών, αντιμνημονιακών, αντινεοφιλελεύθερων, προοδευτικών δυνάμεων, δεν ήταν απλά για προεκλογική κατανάλωση, αλλά είναι μια πρόταση ρεαλιστική, εφικτή και αναγκαία.
Η ενωτική αριστερή πρόταση αναδεικνύεται πλειοψηφική. Στο νησί μας αναδεικνύεται καταλυτική. Στην Κέρκυρα η Αριστερά έχει πλέον δύο από τους τρείς βουλευτές. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Η προσπάθειά μας να αποδυναμωθούν οι δυνάμεις του μνημονίου, να αποσπάσουμε μια έδρα από το δικομματισμό, επιτεύχθηκε.
Η άνοδος αυτή δεν αποτελεί επιβράβευση ενός κόμματος ή ενός προσώπου αλλά μιας πολιτικής πρότασης.
Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας, Κερκυραίους και Κερκυραίες, Παξινούς, Διαπόντιους, γι' αυτή τη μεγάλη εμπιστοσύνη.
Παίρνουμε δύναμη, και σκεφτόμαστε την επόμενη ημέρα. Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, με πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης.
Δέσμευσή μας είναι να τιμήσουμε την εντολή που μας δίνει ο λαός να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να αποκτήσει ο τόπος κυβέρνηση που θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και θα ακυρώσει το μνημόνιο της χρεοκοπίας.
Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την πάλη μας δίπλα στην κοινωνία που υποφέρει για να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα, για να στηρίξουμε όσους δεν έχουν φωνή, όσους δεν έχουν δύναμη, όσους έχουν περισσότερο ανάγκη την αλληλεγγύη μας, για να ανοίξουμε δρόμους ελπίδας και αισιοδοξίας για το λαό μας.
ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
7/5/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου